12 Ιανουαρίου 2014

Ενδεκαδα αναγκης η ομαδα της Ενωσης ΑΟΚ Τρικαρδος στο σημερινο παιχνιδι

Δυστυχως πληροφοριες και απο οσα ακουσαμε η ομαδα ειχε προβλημα πληροτητας και κατεβηκε στο γηπεδο με ενδεκαδα αναγκης στο παιχνιδι.

Ειναι αξιολυπητο να βλεπεις προπονητη γυμναστη και παραγοντες με καθε τροπο να προσφερουν οτι μπορουν και η ανταποκριση καποιων παικτων στο καλεσμα της ομαδας να ειναι απαραδεκτη.
Δεν αξιζει αυτη τη συμπεριφορα και αντιμετωπιση η ομαδα μας, δε γινεται να ευθυνεται μονο η μια πλευρα. Υπαρχει θεμα παιδειας, και πριν παιξεις σε ομαδα με ιστορια θα πρεπει να διδασκεσαι τι εστι ομαδα, σεβασμος, θεληση προσφορας. Η δικη μας ομαδα δεν εχει τιποτα απο αυτα.
Μεθαυριο θα εχουμε γηπεδο, οπως εχουν πει οτι θα μας φτιαξουν, αληθεια αυτο θα σωσει την ομαδα ποδοσφαιρου του χωριου μας; Δυστυχως οχι, πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια. Η Κατοχη των χιλιαδων κατοικων και παιδιων, εχει ποδοσφαιρικη ομαδα που στις προπονησεις συμπληρωνει μολις 6 παικτες τις περισσοτερες φορες.
Η μονη ελπιδα μας τελικα ειναι τα μικροτερα παιδια που αποκτουν αθλητικη παιδεια και θελουμε να πιστεψουμε οτι θα προσφερουν στην ομαδα και εμεις επισης θα ειμαστε κοντα.
Οι δε τωρινοι μεγαλυτεροι παικτες ας μας διαψευσουν, θα ναι ευχη μας και ευχαριστη καταληξη.


Katochi News