22 Ιανουαρίου 2014

κατάσταση - κατάντια με φταίχτες εμάς στην οδική μας συμπεριφορά στο χωριό μας

Εδώ και κάποιες μέρες δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Κατοχή όσον αφορά την κυκλοφορία οχημάτων στους εσωτερικούς δρόμους. Μεγάλα συρόμενα φορτηγά αυτοκίνητα χωρίς να έχουν κάποια συναλλαγή με εμπορικά καταστήματα, περνούν από το, κεντρικό δρόμο ενώ υπάρχει και η περιμετρική οδός που τους εξυπηρετεί αλλά και ο δρόμος δίπλα από το ποτάμι που τους διευκολύνει. Οι δε Κατοχιανοί για αποστάσεις 100 και 200 μέτρων παίρνουν τα αυτοκίνητα τους να πάνε στην αγορά και κυρίως για καφέ παρκάροντας στην άκρη του δρόμου αριστερά και δεξιά και η πλατεία έχει γίνει ένα από τα καλύτερα ελεύθερα πάρκινγκ δημιουργώντας μια εικόνα απερίγραπτη.
Σίγουρα πρέπει να παρθούν μέτρα ως προς συμμόρφωσή μας. Για να αλλάξει η εικόνα μας πρέπει να βάλουμε κι εμείς το χέρι μας και τις υποχωρήσεις μας.
Να παρατηρηθεί άλλη μια φορά ότι οι διερχόμενοι από το δρόμο της σχολής ΕΠΑΛ  Αγ. Παντελεήμονα, προς το κέντρο της Κατοχής δεν έχουν προτεραιότητα αφού δεξιά τους στο σταυροδρόμι υπάρχει STOP, αλλά και τι να δει κανείς αφού οι επεκτάσεις των μαγαζιών δυσκολεύουν την ορατότητά του.

katochi News