12 Ιανουαρίου 2014

Ενωση ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ παιδικο κ ανδρικο

Χθες η ομαδα του Τρικαρδου Κατοχης, παιδικο τμημα, ηρθε ισοπαλο με την αντστοιχη ομαδα του Λεσινιου στο γηπεδο τους. Ηταν καλο παιχνιδι και οι δυο τερματοφυλακες πρωταγωνιστες του αγωνα. Η ομαδα μας ειχε ευκαιριες να κλεψει τη νικη αν ηταν ομως λιγο πιο προσεκτικη στην τελικη προσπαθεια. Ο Π. Γαρμπης δουλευει πολυ καλα στα παιδικα τμηματα και σιγουρα ειναι μια











Image and video hosting by TinyPic




ελπιδοφορα κινηση για το μελλον. Πρεπει να στηριιχτει αυτη η δουλεια απ´ ολους μας γιατι το μελλον του Τρικαρδου ανηκει σ´ αυτα τα παιδια.
Τελος στους ανδρες, η ομαδα μας ηττηθηκε και σημερα απο την Ακαδημια Ευνοχωριου με αποτελεςμα 2 - 0, σε ενα παιχνιδι που εγινε στο γηπεδο Μεσολογγιου.
Δυστυχως για την ομαδα μας οι υπαιτιοι αρνητικων αποτελεσματων ειναι ολοι και οχι ενας, αφου η ομαδα απομακρυνεται απο τις πρωτες θεσεις και το σερι των αποτυχημενων αποτελεσματων συνεχιζεται. Καποιοι παικτες εργαζονται και ειναι απων απο τις προπονησεις, αλλοι δινουν το παρων με καθε τροπο και ειναι μονοψηφιος αριθμος δυστυχως και αλλοι αδιαφορουν για την ομαδα.
Καποιοι ισως δεν γνωριζουν καν τι εστι Ομαδα για την Κατοχη. Η ομαδα χρειαζεται επανεκινηση και  θα τονισουμε οτι οι ευθυνες ανηκουν σ´ ολους και οχι σε διοικηση και προπονητες μονο.
Αναρχη χαρακτηριζεται η κατασταση και αυτο αφηνει αδιαφορους τους φιλους της ομαδας τους Κατοχιανους.

Katochi News