15 Δεκεμβρίου 2013

Νεα ηττα της ομαδας μας απο το ΓΟΜ

Νεα ηττα για την ομαδα μας Ενωση ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ εκτος εδρας απο την ομαδα του Γ.Ο.Μεσολογγιου με το βαρυ σκορ 4-0 για την 12η αγωνιστικη Β ΕΠΣΝΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.
Το πρωτο ημιχρονο ηταν εις βαρος μας 2-0 και αλλα 2 γκολ ακολουθησαν στο δευτερο ημιχρονο με το βαρυ τελικο σκορ στο 4-0. Ο Βασιλης Καραβιας αντικατασταθηκε αναγκαστικη αλλαγη στο δευτερο μερος μετα απο τραυματισμο και στη θεση του μπηκε ο Ξυστρας.

Συμφωνα με πληροφοριες φιλων της ομαδας που ηραν στο γηπεδο, ποτε δεν μπηκε η Ενωση ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ στο ρυθμο του αγωνα και ειχε παθητικο ρολο.
Στις πρωτες θεσεις ειχαμε την απωλεια βαθμων της Πενταλοφου με ηττα στο Τρικορφο 4-0, οι δυο ομαδες του Ευηνοχωριου Ακαδημια και Ενωση προχωρησαν με νικες επι των Αστερα Μεσολογγιου με σκορ 5-1 και Ματαραγκας με 1-2.
Προπονητης: Μεταξουλης Αρ., τερματοφυλακας: Κ. Γκασουκας (αρχηγος). Β. Καραβιας ( Ξυστρας),  Δ. Μαχαλιωτης, Πανος Καραμητσος, Χρ. Καβαγιας (Γ. Ματσιγκας), Λαμπρος Νταλης, Θ. Μπεναρδης, Αγγελος Ξυστρας, Π. Μυτακης, Κ. Μακρης, Μακης Μαχαλιωτης (Θ. Ροδατος)

Katochi News