11 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοβουλίες Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Δήμο

Εθελοντικά στην Κατοχή σήμερα, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με τη συνεργασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, καθάριζαν την κάτω πλατεία κυρίως από αγριόχορτα και σκουπίδια για να γίνει πιο όμορφος ο χώρος αλλά και για να στολιστεί ένα δέντρο για τα Χριστούγεννα, να θυμίσει έστω και με στενότητα το χωριό γιορτές και κυρίως για τα παιδιά που έχουν ανάγκη την αλλαγή.

Έχουμε αναφερθεί μέσα από εδώ για το τι μπορεί να προσφέρει ο εθελοντισμός στο χωριό μας και με πολλά παραδείγματα σε άλλες περιοχές.
Είχε τονίσει κάποτε ο φίλος μου ο Στ. Ζυγιώτης ότι οι Κατοχιανοί θέλουν καθοδήγηση και ώθηση, αν ξεκινήσει αυτό θα κάνουν θαύματα.
Θα αναφερθούμε σε αυτές τις στιγμές σίγουρα για να νιώσουμε την περηφάνια του παρελθόντος και τον παραδειγματισμό που πρέπει εμείς να πάρουμε και να συνεχίσουμε.
Μην ξεχνάμε ότι το προσωπικό όφελος είναι πιο υγιές όταν έρχεται από τη συνολική προσπάθεια της κοινωνίας.

Μια παρατήρηση σημαντική, πολύ σίδερο από τις τέντες ειδικά στην πλατεία που δεν είναι και ότι καλύτερο, πότε θα φύγουν αυτά από το χώρο; να υπάρξει μια συνεννόηση με τα μαγαζιά της περιοχής για μια πιο ομαλή κατασκευή και να είναι αισθητικά πιο ωραίο.
Εμφάνιση PC195829.JPG

katochi news