04 Δεκεμβρίου 2013

Συγκρουση δυο ΙΧ στην κατοχη πριν λιγη ωρα

Στο κεντρο της Κατοχης στη θεση Βελουχι, το μεσημερι στη διασταυρωση ειχαμε το τρακαρισμα μεταξυ δυο αυτοκινητων χωρις και ευτυχως εννοειται, να υπαρχουν θυματα.
Θελουμε να τονισουμε οτι στο συγκεκριμενο σημειο τα οχηματα που ερχονται απο Αστακο ή κατευθυνονται προς τα κει εχουν προτεραιοτητα απο εκεινα που ερχονται απο την πλευρα του ΕΠΑΛ στον Αγ. Παντελεημωνα. Εκει μαλιστα υπαρχει και σηματοδοτηση STOP και οι ντοπιοι αδιαφορουν και συνεχιζουν πορεια. 
Ισως καποια αρμοδια υπηρεσια να βαλει μεγαλυτερο STOP και να γινει υποδειξη υποχρεωτικης πορειας για να συνειδητοποιησουν τους κανονες κ.ο.κ.
Θα υπαρξουν θυματα αν δεν τακτοποιηθει, υπαρχει STOP αλλα δεν ειναι ορατο απο τις προεκτασεις των μαγαζιων στη συγκεκριμενη θεση.
Αλλη μια παρατηρηση που τυχαια ειδαμε το STOP, στην κεντρικη πλατεια στο δρομο που κατευθυνεται απο το ποταμι προς τον κεντρικο δρομο, ηταν πεσμενο στο πεζοδρομιο της πλατειας.
Ας προσεχουμε λιγακι και τους δημοσιους χωρους και σηματοδοτες και ας ανεμερωνουμε την αρμοδια υπηρεσια. Ελπ´ιζουμε στην τακτοποιηση τους.

Katochi news