19 Δεκεμβρίου 2013

Δυσαρέσκεια για την εκπομπή 60' του Ν. Μάνεση στο τηλεοπτικό σταθμό του Alpha

Χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος του Alpha κος Ν. Μάνεσης, είχε θέμα το Μεσολόγγι, 30" για το Αιτωλικό και μάλιστα με πλάνα κυρίως από την Ι.Π. Μεσολογγίου, Νεοχώρι δεν ανέφερε τίποτα, καθώς ούτε για τα άλλα χωριά και καταλήγει στην Κατοχή. Τι να πω για αυτό που παρουσίασε, τι να πω εγώ οι συγχωριανοί μου και όσοι έχουν επισκεφτεί τον τόπο.

Δεν αναφέρθηκε στη φιλοξενία των Κατοχιανών που ως και στο σπίτι τους τον κάλεσαν και κρασί του πρόσφεραν και αυτός ο τόπος έχει ομορφιές, αρχαιολογικός χώρος, ( με συμμαχιες Αθηναϊκές και μάχες με Μακεδόνες, ιστορία επί τουρκοκρατίας με την τελευταία κατοικία της κυρά Βασιλικής του Αλί Πασά και άλλα κτήρια της εποχής, με ποτάμι, παραλίες υδάτινο κόσμο, πουλιά ζώα και xtreme sports παγκοσμίως. Εγώ ξέρω ότι όταν ξεκινάς να προβάλεις μια περιοχή φροντίζεις να μάθεις, αν δεν το φροντίζεις τότε ή έχεις κάποια αιτία υποβάθμισης ή σε διακρίνει μόνο η προχειρότητα. Παρουσίασε το όμορφο Μεσολόγγι μας σαν την τέλεια πόλη, μπράβο χαίρομαι, την άλλη πλευρά όμως δεν  είδα κάπου να αναφερθεί. ΚΎΡΙΕ ΜΑΝΕΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ. ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ  ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. 
ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΑ X-TREMΕ SPORTS, ΚΥΝΗΓΙ, ΨΑΡΕΜΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Ευτυχώς που συντοπίτες μας και μη, οι οποίοι γνωρίζουν,  αντιδρούν αρνητικά στην προχειρότητά σας για τον τόπο μας.

katochi News