Ποδαράτη πηγαίνουν από το χωριό τους στο Λύκειο Νεοχωρίου, καμία εξέλιξη τον τελευταίο μήνα




Πέρασε ήδη ένας μήνας και πλέον από την διαβεβαίωση του Π. Καρατσόλη ότι ο δήμος θα αναλάβει το κόστος μεταφοράς των μαθητών της Κατοχής και της Μαγούλας στα σχολεία του Νεοχωρίου.
Σε όλο αυτό το διάστημα όμως δεν υπήρξε καμία εξέλιξη, όπως λένε στην ΑΙΧΜΗ μαθητές της Κατοχής με φανερά τα σημάδια της απογοήτευσης. «Η δημοτική αρχή θεωρεί τους μαθητές της όχι μόνο πολίτες δεύτερης κατηγορίας αλλά φαίνεται πως μας υποβίβασε και στην Γ' Εθνική...! Χαριτολογούμε γιατί η υπομονή πλέον τελειώνει! Όπως βλέπετε πηγαίνουμε με τα πόδια στο σχολείο! Αν η δημοτική αρχή αυτή την εικόνα υποσχέθηκε πριν από ένα μήνα τότε την έχει». Τα παραπάνω αναφέρει εκπρόσωπος των μαθητών που σημειώνει ότι μετά τις μεγαλόστομες διαβεβαιώσεις, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα, καμία απολύτως εξέλιξη μέχρι σήμερα...
Έτσι 64 μαθητές διανύουν ήδη τον δεύτερο μήνα ταλαιπωρίας και οικονομικής αιμορραγίας καθώς από τις 30 Σεπτέμβρη είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν το μισό εισιτήριο για την μεταφορά τους στο σχολείο. Γι’ αυτό, όπως βλέπετε και στις φωτό, πολλές μέρες μετακινούνται με τα πόδια από το ένα χωριό στο άλλο!