15 Νοεμβρίου 2013

Λογαριασμοί ΔΕΗ στην Κατοχή Φουσκωμένοι, όχι από τη.. ΔΕΗ.

 
Έντονη συζήτηση έχει γίνει με λογαριασμούς της ΔΕΗ και από άλλες υπηρεσίες, όπως συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.α., στην Κατοχή. Δημιουργείται θέμα με την καθυστέρηση παράδοσης πολλές φορές, αλλά το κύριο πρόβλημα που φέρνει κυρίως τη γκρίνια στον κόσμο είναι ότι οι λογαριασμοί έρχονται ανεβασμένοι.

Πολλοί από τους κατοίκους διαμαρτυρήθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία που εκδίδει το λογαριασμό και η κάθετη απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν έχουν πληρώσει προηγούμενους μήνες.
Ξαφνιάστηκαν φυσικά γιατί και η υπηρεσία δίκιο είχε και οι ίδιοι δίκιο είχαν αφού πληρώνουν.
Όταν έκαναν έλεγχο στους λογαριασμούς αναλυτικά είδαν ότι στους λογαριασμούς είχαν και προηγούμενους απλήρωτους!, ενώ οι ίδιοι συνεπείς είχαν πληρώσει.
Η ενημέρωση δεν είναι τυχαία γιατί μας πλησίασαν εκνευρισμένοι νέοι οι οποίοι έλεγξαν λογαριασμούς από γονείς και παππούδες - γιαγιάδες και διαμαρτυρόταν στην υπηρεσία και μετά στο πρακτορείο που πληρώνουν.
Στις μέρες μας είναι όλα δύσκολα, άραγε μπορείτε να φανταστείτε την ψυχική κατάσταση του καθενός και περισσότερο της τρίτης γενιάς οι οποίοι έχουν το χαμηλό μισθό και πρέπει να πληρώσουν, φάρμακα, λογαριασμούς και τη συντήρησή τους;
Ας είμαστε προσεκτικοί και να ελέγχουμε τι πληρώνουμε και τις αποδείξεις.
Τα αρμόδια πρακτορεία να εκτελούν σωστά τις αρμοδιότητές τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Katochi News