03 Νοεμβρίου 2013

6η Αγωνιστικη Τρικαρδος - Α.Ε Οινιαδων 3-0


Σήμερα. Κυριακή 3/11/2013 και ώρα 11:00π.μ., στο γήπεδό μας έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με νικητή την ομάδα μας με σκορ 3-0.
Στο πρώτο μέρος μπήκαμε δυνατά, καταφέραμε να κλέψουμε μπάλες και να βγούμε στην επίθεση αλλά τα τελειώματά μας δεν ήταν κ τα καλύτερα.
Η άμυνά μας ήταν σταθερή δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να βγουν μπροστά με κάθετες μπαλιές ή με σέντρες.

Έτσι κύλησε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά και με ωραία σέντρα του Ματσιγκα, βρήκε τον Μπεναρδη από τα αριστερά ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.
Το 2-0 το πραγματοποίησε ο Μυτακης με δυνατό σουτ μετά από ωραία στρωτή σέντρα του Κουτσουπιά και το τελικό 3-0 πέτυχε ο Κουτσουπιας με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Ματσιγκα.


Ο αντίπαλος προσπάθησε να κάνει ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Παπανικολάου ο οποίος καθάριζε όλες της ψηλές μπαλιές.
Με αυτή την νίκη φτάσαμε στους 10 βαθμούς και συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Μάστρου το ερχόμενο Σάββατο, στο γήπεδό της. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το καλό παιχνίδι που κάναμε.

Συνθεση: (Προπονητής: Μεταξούλης Άρης, Γυμναστής Γαρμπής Παναγιώτης), Παπανικολαου Γ.- Καβαγιας Χ. - Μπανιας Ν. - Διαμαντης Π. - Μαχαλιωτης Δ. - Καραβιας Β. - Νταλλης Λ. - Μακρης Κ.(Μυτακης Π.) - Μπεναρδης Φ.(Ξυστρας Α.) - Ματσιγκας Δ. - Κουτσουπιας Δ.


Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που παραβρέθηκε κοντά στην ομάδα.















Επιμέλεια Δημ Μαχαλιώτης